Maskiner och utrustning

Spyker 288 och 120

Modell 288 (Spyker S60)
Modell 120 (Spyker S80)

Robusta maskiner
Spyker 120 och 288 är robusta gödningsspridare med en lastkapacitet på 60 kg. Maskinerna är de enda gödningsspridarna på marknaden som erbjuder finjustering av spridningsbilden. Under såskottet sitter en anordning som enkelt ställs in så att spridaren alltid sprider lika mycket gödning på båda sidor. Såbehållaren är konstruerad av robust, slagtålig plast och rammen av rostfritt stål, vilket säkerställer en lång och problemfri livstid.

Eldriven
Modell 120 drivs av en 12 volts elmotor och har steglös hastighetsinställning, så att spridningsbredden enkelt kan anpassas efter olika behov. Montering kan göras direkt på flaket av arbetsfordon, STV eller i trepunktsupphängning på traktor eller redskapsbärare.

Gångmodell
Modell 288 är en gångmodell. Maskinen är i likhet med modell 120 utrustad ACU-Way-inställning.

Användarmanual till Spyker 120

Användarmanual till Spyker 288

Produktblad

Gandy 90 och 60 såmaskin

– Exakt såmaskin. Enkel användning.

Robust såmaskin

En robust och solid ytsåmaskin som är enkel att rengöra, uppbyggd med stålhölje samt avtagbart såaggregat i rostfritt stål. Öppnings- och stängningsanordningen är enkel att använda med hjälp av ett fast handgrepp. Maskinen är konstruerad så att man kan så mycket exakta mängder.

Enkel manövrering

Gandy 90 är utrustad med två stora luftgummihjul som säkerställer en enkel och smidig hantering. Gandy är marknadens överlägset mest exakta
såmaskin. Den kännetecknas av att kunna så arter av krypven – helt utan fröspill. Möjlighet till extremt låg dosering.

Produktblad

Såtabell